Handelsbetingelser

Handelsbetingelserne er senest opdateret d.01/11/2023


GENERELLE OPLYSNINGER

Bygholm Menswear ApS
CVR: 43965409
Adelgade 20-22
8400 Ebeltoft 
Email: ebeltoft@bygholm-online.dk
Tlf: 86 34 49 00

 

AFTALEINDGÅELSE

En juridisk bindende aftale mellem køber og Bygholm Menswear er først indgået, når Bygholm Menswear fremsender en ordrebekræftelse pr. e-mail. Indtil ordrebekræftelsen er modtaget er Bygholm Menswear berettiget til at annulleret ordren helt eller delvist, fx. som følge af pris- og tekstfejl eller udsolgte varer. Hvis dette sker, vil køber blive underrettet pr. e-mail herom.
Når ordre er afgivet på webshop vil køber automatisk modtage en e-mail, hvoraf det fremgår, hvilke varer der er bestilt. Denne e-mail er alene en elektronisk kvittering for, at Bygholm Menswear har modtaget bestillingen og der er ikke på dette tidspunkt indgået juridisk bindende aftale mellem køber og webshop

 

BETALING

Bygholm Menswear modtager betaling med nedenstående betalingskort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. 

Visa/Dankort - Mastercard - Maestro - Visa - Visa Electron
American Express
Udenlandsk Mastercard, Meastro, Visa/Electron
Udenlandsk American Express, JCB

Der kan ligeledes betales via bankoverførsel, bemærk dog, ved denne betalingsform er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

 

LEVERING

Bygholm Menswear sørger for levering med Post Danmark eller GLS (med mindre andet angives) normal 3-5 hverdage. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark/GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark/GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Bygholm Menswear naturligvis en ny leverance uden beregning. 

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks/GLS' målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. Bygholm Menswear tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette. 

Der leveres til Færøerne, Grønland og udlandet. mod en forhøjet fragtpris.

Bygholm Menswear forbeholder sig ret til ikke at levere varer, der er behæftede med fejl som først konstateres ved ordrebehandling, såvel som udsolgte varer. Disse varer annulleres.

Bemærk at ved travlhed i forbindelse med fx Black Friday og julehandlen, at der kan opstå situationer, hvor GLS/PostNord leverer din ordre til en anden pakkeshop end den valgte pga. pladsmangel i den valgte pakkeshop.

 

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

 Varen sendes til: 

Bygholm Menswear
Adelgade 20-22 
8400 Ebeltoft
Email: ebeltoft@bygholm-online.dk

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. 

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

 

FORTRYDELSESRET 

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail ebeltoft@bygholm-online.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Fortrydelse af en del af købet.
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Returnering 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet 

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling ved at overfører pengene tilbage på det ved købet benyttet betalingsmiddel.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 

Bygholm Menswear
Adelgade 20-22
8400 Ebeltoft
Email: ebeltoft@bygholm-online.dk

Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv. 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Du kan købe en GLS retur label på vor WEB side, under kostpris DKK 49,- med forsikring.

 

KLAGEADGANG 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Bygholm Menswear. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. 

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr   

 

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Bedømmelse af køb:

Dit navn, email adresse og ordrenummer videregives til CTWeb ApS/RateThis til det formål at give dig mulighed for at bedømme din købsoplevelse hos os. Når din ordre er registreret i vores system, vil du modtage en email med et link, der giver dig mulighed for at tilkendegive din mening i form at stjernebedømmelse og beskrivelse.

Nyhedsbreve:

Takker du ja til vores nyhedsbrev, vil dit navn og email adresse registreres hos vores udbyder af nyhedsbrevssystem - CTWeb ApS. Det er altid muligt at framelde sig nyhedsbrevet. Enten ved at sende os en e-mail eller ved at klikke på frameldelses-linket i nyhedsbrevene vi udsender.

Til udsendelse af nyhedsbreve anvender vi i nogle tilfælde profilering baseret på dit/dine køb. Det vil sige at vi kan målrette vores nyhedsbreve, så du i nogle tilfælde vil modtage nyhedsbrev med tilbud/nyheder baseret på dine tidligere ordrer hos os.

Personoplysningerne registreres hos Bygholm Menswear og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  

Den dataansvarlige på bygholm-online.dk er Bygholm Menswear.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: ebeltoft@bygholm-online.dk.